[Skarga]Roku na caly system.
27 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Skarga]Roku na caly system.
WSTEP
Zacznę tak, przybliże sprawę niewtajemniczonym.
Bylem do przedwczoraj adminem na bramie FFA.
Nicki: Cout, Rob Hajs Dzixxx, Wczesniej: Ha I Ha O Pe.
Duzo osob co gralo przed wakacjami bedzie kojarzylo, a Ci co po, troche mniej ;)
DEL 1
Z tego co widze Brama jest siecia serwerow. Narazie wychodzi na to ze nie.
Jak napisze admin FFA na dziale TP/COD to zaczyna sie. Komentarze ktore wyraznie mowia "po chuj udzielasz sie tu skoro masz admina na FFA/TP/COD, chcesz zabysnac?"
przyklad: wypowiedzialem sie o przeklenstwach i post pod moim
W tym temacie luk zachowal sie ladnie.
DEL2
Dobra jedziemy dalej.
Na serwerze gram dłużej niż jestem na forum. ok. Grudzien 2009
Admina mam jakos od kad jestem na forum. ok. Styczen 2010
Moje "przewinienia" do teraz;
- Raz za przedwczesne ub.
-Jedno ostrzeżenie na forum, bo drugie to było nieporozumienie.
Mialem dostep do banow na stronie http://bramacs.pl/joomla/bany.html
Od kiedy mam dostep do tego, ani razu nie odbanowalem nikogo bez powodu, a ub dalem ok. 30.
Czesto tez inni admini pisali czy moge odbanowac kogos, robilem to.
DEL3 - ostatnia sprawa
Teraz chce to napisać bez spiny.
Gram sobie JMD na serverze COD - znajduje sie na bramacs.pl (wiec to to samo co FFA)
Nagle "Admin" Rexxycore (ktory nie ma nawet konta na forum) banuje JMD za wh.
Zadnych screenow tylko czysty ban, nawet nie siedzial na spec. Mowie mu ze chlopak jest czysty itp. Ale nie, ten ze nawet demka nie rozpisze bo po co. No wiec w tym momencie poszedlem i dalem ub skoro nie dociera, a tematow o jmd na forum w banach jest juz duzo. Dalem mu ub, wszedl. Rexxxycore dalej swoje i ban mimo ze mu tlumacze ze nie ma. Tych ub kilka polecialo bo nie docieralo do niego nic. Jesli Rexxxycore poplakal sie ze ktos mu jechal czy przeklinal to niez zauwazy ze to zaczelo sie po drugim banie dopiero.
Potem spina na shoutboxie. Zaczelo sie od tego ze luk napisal "czy mi sie nie pojebalo w glowie"
Zachowalem sie i napisalem az 6 wiadomosci bez najmniejszego przeklenstwa czy obrazy, ale do niego nie docieralo wiec uzylem slow jakich uzylem i nie zrobilbym inaczej gdybym mogl ponownie.
Jednym zdaniem: "Luk widze ze lubisz zgrywac cwaniaka, ale tylko chyba w necie"
Teraz ja mam zabranego admina na FFA i dostep do AMXow mimo ze nie zrobilem NIC za co powinno odebrac sie te prawa.
Wszystkie 3 serwery maja nazwe BRAMA i znajduja sie na stronie bramacs.pl
Dlaczego mialbym nie dawac ub czy to na serwie FFA/TP/COD skoro nie ma innego admina, a osoba jest czysta i chce pograc. Chyba wszystkie serwery obowiazuja takie same prawa w jakims stopniu ?
Tyle odemnie, napewno cos pominolem ale spiesze sie bo lece dzis do Polski wiec przez tydzien i tak mnie nie bedzie - piss yol
P.S - Nie widze tutaj mojej winy!
Zacznę tak, przybliże sprawę niewtajemniczonym.
Bylem do przedwczoraj adminem na bramie FFA.
Nicki: Cout, Rob Hajs Dzixxx, Wczesniej: Ha I Ha O Pe.
Duzo osob co gralo przed wakacjami bedzie kojarzylo, a Ci co po, troche mniej ;)
DEL 1
Z tego co widze Brama jest siecia serwerow. Narazie wychodzi na to ze nie.
Jak napisze admin FFA na dziale TP/COD to zaczyna sie. Komentarze ktore wyraznie mowia "po chuj udzielasz sie tu skoro masz admina na FFA/TP/COD, chcesz zabysnac?"
przyklad: wypowiedzialem sie o przeklenstwach i post pod moim
cout po to zeby nie klneli ;) interesuj sie ffa ja ci sie nie wpieprzam w wasze sprawy ;)
W tym temacie luk zachowal sie ladnie.
DEL2
Dobra jedziemy dalej.
Na serwerze gram dłużej niż jestem na forum. ok. Grudzien 2009
Admina mam jakos od kad jestem na forum. ok. Styczen 2010
Moje "przewinienia" do teraz;
- Raz za przedwczesne ub.
-Jedno ostrzeżenie na forum, bo drugie to było nieporozumienie.
Mialem dostep do banow na stronie http://bramacs.pl/joomla/bany.html
Od kiedy mam dostep do tego, ani razu nie odbanowalem nikogo bez powodu, a ub dalem ok. 30.
Czesto tez inni admini pisali czy moge odbanowac kogos, robilem to.
DEL3 - ostatnia sprawa
Teraz chce to napisać bez spiny.
Gram sobie JMD na serverze COD - znajduje sie na bramacs.pl (wiec to to samo co FFA)
Nagle "Admin" Rexxycore (ktory nie ma nawet konta na forum) banuje JMD za wh.
Zadnych screenow tylko czysty ban, nawet nie siedzial na spec. Mowie mu ze chlopak jest czysty itp. Ale nie, ten ze nawet demka nie rozpisze bo po co. No wiec w tym momencie poszedlem i dalem ub skoro nie dociera, a tematow o jmd na forum w banach jest juz duzo. Dalem mu ub, wszedl. Rexxxycore dalej swoje i ban mimo ze mu tlumacze ze nie ma. Tych ub kilka polecialo bo nie docieralo do niego nic. Jesli Rexxxycore poplakal sie ze ktos mu jechal czy przeklinal to niez zauwazy ze to zaczelo sie po drugim banie dopiero.
Potem spina na shoutboxie. Zaczelo sie od tego ze luk napisal "czy mi sie nie pojebalo w glowie"
Zachowalem sie i napisalem az 6 wiadomosci bez najmniejszego przeklenstwa czy obrazy, ale do niego nie docieralo wiec uzylem slow jakich uzylem i nie zrobilbym inaczej gdybym mogl ponownie.
Jednym zdaniem: "Luk widze ze lubisz zgrywac cwaniaka, ale tylko chyba w necie"
Teraz ja mam zabranego admina na FFA i dostep do AMXow mimo ze nie zrobilem NIC za co powinno odebrac sie te prawa.
Wszystkie 3 serwery maja nazwe BRAMA i znajduja sie na stronie bramacs.pl
Dlaczego mialbym nie dawac ub czy to na serwie FFA/TP/COD skoro nie ma innego admina, a osoba jest czysta i chce pograc. Chyba wszystkie serwery obowiazuja takie same prawa w jakims stopniu ?
Tyle odemnie, napewno cos pominolem ale spiesze sie bo lece dzis do Polski wiec przez tydzien i tak mnie nie bedzie - piss yol
P.S - Nie widze tutaj mojej winy!
- CoutProwo
Re: [Skarga]Roku na caly system.
sprawa ciężka do oceny
zawinił zarówno cout jak i także rexxycore, który sobie całą sytuację odpuścił i nie miał nawet czasu żeby ruszyć tyłek i wypowiedzieć się na ten temat, udowodnić to itp...
Ccout: trzeba bylo chociaz temat zalozyc ze odbanowywujesz jmd bo zostal bezpodstawnie zbanowany, moze wtedy taka sytuacja jak ta nie mialaby miejsca.
cout nie powinien mieć zabranego admina na FFA, bo ta sprawa nie dotyczy przecież FFA a tam zawsze sie admin przyda jakiś
odnośnie dostępu do amx bans, to cout powinien mieć dalej ten dostęp ale! powinien dostać ostrzeżenie, bo mimo wszystko że jmd był czysty to jednak jakies info na ten temat powinno się znajdować na forum, a nie róbta co chceta... bo w końcu każdy by tak postępował i wpadlibyśmy w anarchię.
niech ktoś coś powie temu rexxycorowi, żeby się chociaż RAZ wypowiedział coś na ten temat, bo temat jest również poświęcony JEMU i nie wiem czemu on nie raczy nic napisać, zbanował, sprawa się wymyka z pod kontroli a on sobie gra i ma w dupie co się na forum dzieje, bez przesady już !
PS. cout- admin rexxycore ma konto na forum tylko pod nickiem aluu.
to tyle jak na razie.
zawinił zarówno cout jak i także rexxycore, który sobie całą sytuację odpuścił i nie miał nawet czasu żeby ruszyć tyłek i wypowiedzieć się na ten temat, udowodnić to itp...
Ccout: trzeba bylo chociaz temat zalozyc ze odbanowywujesz jmd bo zostal bezpodstawnie zbanowany, moze wtedy taka sytuacja jak ta nie mialaby miejsca.
cout nie powinien mieć zabranego admina na FFA, bo ta sprawa nie dotyczy przecież FFA a tam zawsze sie admin przyda jakiś
odnośnie dostępu do amx bans, to cout powinien mieć dalej ten dostęp ale! powinien dostać ostrzeżenie, bo mimo wszystko że jmd był czysty to jednak jakies info na ten temat powinno się znajdować na forum, a nie róbta co chceta... bo w końcu każdy by tak postępował i wpadlibyśmy w anarchię.
niech ktoś coś powie temu rexxycorowi, żeby się chociaż RAZ wypowiedział coś na ten temat, bo temat jest również poświęcony JEMU i nie wiem czemu on nie raczy nic napisać, zbanował, sprawa się wymyka z pod kontroli a on sobie gra i ma w dupie co się na forum dzieje, bez przesady już !
PS. cout- admin rexxycore ma konto na forum tylko pod nickiem aluu.
to tyle jak na razie.
-

n!ce - Kierownik
- Miejscowość: Kazimierza Wielka/Krk
- SteamID: 0:0:33133690
Jak Ty człowieku forum nie umiesz się nawet posługiwać, ten temat co napisałeś, skoro mówisz tu o całej sieci BRAMA to skargę piszesz w dziale bany - FFA ?
Odpiszę Ci w skrócie wielki graczu, który mało wie.
Rexxycore - ma konto na forum ;) - trochę słabo śledzisz życie forum.
Jesli admin daje bana, gracz zbanowany jest zobowiązany d onapisania skargi wedle wzoru podanym w danym temacie inaczej skarga nie zostaje rozpatrzona, a tym bardziej gracz nie zostaje odabowany po za forum - ja wiem, że to ciężki punkt do zrozumienia ;) ale, widać, że Ty jako doświadczony gracz BRAMY tego nei rozumiesz. - i tu przykład, gracz X dostaje bana, prosi Cie o UB i co robisz ? założę się, że nie dasz mu UB, bo to nie Twój kolega ;)
Nie rób z siebie nie winiątka, bo nawet nie potrafisz zacytować czyiśsłów. Twoje zacytowane słowa brzmią tak :
Do czego dążę - na forum brak hierarchi grup. Kto wie, o co chodzi ten się domyśli - tłumaczyć nie będę.
Tak, więc zajście z Coutem powstało poprzez jego nadmiernej władzy, lecz osoba, która nie potrafi kulturalnie porozmawiać jest ... niech sobie każdy wstawi własne słowo :)
Odpiszę Ci w skrócie wielki graczu, który mało wie.
Rexxycore - ma konto na forum ;) - trochę słabo śledzisz życie forum.
Jesli admin daje bana, gracz zbanowany jest zobowiązany d onapisania skargi wedle wzoru podanym w danym temacie inaczej skarga nie zostaje rozpatrzona, a tym bardziej gracz nie zostaje odabowany po za forum - ja wiem, że to ciężki punkt do zrozumienia ;) ale, widać, że Ty jako doświadczony gracz BRAMY tego nei rozumiesz. - i tu przykład, gracz X dostaje bana, prosi Cie o UB i co robisz ? założę się, że nie dasz mu UB, bo to nie Twój kolega ;)
Nie rób z siebie nie winiątka, bo nawet nie potrafisz zacytować czyiśsłów. Twoje zacytowane słowa brzmią tak :
, lecz ja napisałem Ci ""nie powaliło" - to oczywiście możesz zobie postudiowaćSB, ale pewnie to Cie przerasta, bo przyznać do winy się jest bardzo Ciężko."czy mi sie nie pojebalo w glowie"
Do czego dążę - na forum brak hierarchi grup. Kto wie, o co chodzi ten się domyśli - tłumaczyć nie będę.
Tak, więc zajście z Coutem powstało poprzez jego nadmiernej władzy, lecz osoba, która nie potrafi kulturalnie porozmawiać jest ... niech sobie każdy wstawi własne słowo :)
- luk
Brawo, czepiasz sie ze ja zalozylem temat w skargi FFA a sam przenosisz do "Wazne Ogloszenia". hjahaha
Ale ile tych skarg mozna pisac? Skoro admin z drugiego serwera mowi ze ten jest czysty to po co banuje? Tym bardziej ze nie ma zamiaru udowodnic tego dalej ?
Dalem mu ub bo gralismy razem akurat, i mysle ze kazdy by tak zrobil Sayo, Adasso czy ktos inny. Macie jakies glupie idee o tym kiedy mozna odbanowac a kiedy nie.
To po co wogole piszesz czy mi sie w glowie nie powalilo ? Zaczynasz a ja nie zostawie tego o tak,
Wez zastanow sie co piszesz bo jestes debilem na to wychodzi. Gram na tym serwie juz dlugo i adminuje i wiem ze kazdy postapilby tak samo. Do tego czepiasz sie mnie ? - ja Cie rownam z ziemia. Tak mam.
3
Tym postem wedlug mnie udowodniles ze lubisz pokazywac swoja madrosc ktora jest tak naprawde mala. Luk jestes jak typowy komputerowiec, zaloze sie ze jestes lamusem ktory w normalnym swiecie nie liczy sie i ruchasz brzydkie dupeczki.
Ale ile tych skarg mozna pisac? Skoro admin z drugiego serwera mowi ze ten jest czysty to po co banuje? Tym bardziej ze nie ma zamiaru udowodnic tego dalej ?
Dalem mu ub bo gralismy razem akurat, i mysle ze kazdy by tak zrobil Sayo, Adasso czy ktos inny. Macie jakies glupie idee o tym kiedy mozna odbanowac a kiedy nie.
To po co wogole piszesz czy mi sie w glowie nie powalilo ? Zaczynasz a ja nie zostawie tego o tak,
Wez zastanow sie co piszesz bo jestes debilem na to wychodzi. Gram na tym serwie juz dlugo i adminuje i wiem ze kazdy postapilby tak samo. Do tego czepiasz sie mnie ? - ja Cie rownam z ziemia. Tak mam.
3
Tym postem wedlug mnie udowodniles ze lubisz pokazywac swoja madrosc ktora jest tak naprawde mala. Luk jestes jak typowy komputerowiec, zaloze sie ze jestes lamusem ktory w normalnym swiecie nie liczy sie i ruchasz brzydkie dupeczki.
- CoutProwo
Sram na tego bana na forum już, sram na te wasze CODy i TP, jestem elitarnym graczem serwera BRAMA FFA [wcześniej arth00ro FFA] i taki Rexy cos tam, albo Ty luk - dla mnie nieznani, bo wasze nicki kojarzę od wczoraj dopiero czy tam przed wczoraj, już nawet nie wiem kiedy akcja się rozgrywała, mogą mi nachujać, bo wątpię aby gracze byli przeciw mnie, a demokracja to demokraca, zróbmy vote na forum - czy Cout ma odzyskać prawa i czy ja powinienem mieć UB na forum i serwerach.
PS : Jeżeli admin banuje, powinien mieć dowody, a nie OD TAK. A z racji tego, że mam ZNAJOMOŚCI :) dostałem ub. A ZNAJOMOŚCI SĄ OBSZERNE LAMUSY ELO.
PS2: Pozdrawiam Couta, Saya, Adasia, Klina, Najsa, Rolasa, HLTV, mamę i siostrę.
PS3: I psa i bicepsy Gabbera.
PS : Jeżeli admin banuje, powinien mieć dowody, a nie OD TAK. A z racji tego, że mam ZNAJOMOŚCI :) dostałem ub. A ZNAJOMOŚCI SĄ OBSZERNE LAMUSY ELO.
PS2: Pozdrawiam Couta, Saya, Adasia, Klina, Najsa, Rolasa, HLTV, mamę i siostrę.
PS3: I psa i bicepsy Gabbera.
- jmdNAbanicji
- Admin FFA
Cieszę się, że napisałeś ten temat.
Co do bana na forum - moim zdaniem przegięliście na sb i to ostro, więc trzeba się zastanowić co z tym zrobić. Co do unbana zasada jest prosta - odbanowujemy tylko po napisaniu skargi na forum. Chociaż z drugiej strony tutaj sprawa jest raczej jasna - ja sam daję unbana graczom do momentu przedstawienia dowodów. A skoro Brama ma stanowić jedność, to nie do końca rozumiem w ogóle z czym jest problem.
Jak komuś bardzo zależy sam dam bana JMD i zaczekamy na dowody - ale jak dowodów nie będzie to warto byłoby się zastanowić czy Rexxy jest odpowiednią osobą na stanowisku admina. Od kiedy pamiętam przyjęliśmy zasadę, że to admin powinien przedstawić dowody na bana, a nie odwrotnie. Dzięki temu na serwerach panuje jako taki poziom.
Dostęp do amxbans zabrałem, admina na serwerze masz dalej - w sumie to przemyślałem trochę sprawę i nie mam powodu zabierać Ci uprawnień.
Chciałem zrobić głosowanie w tej sprawie, ale chyba nie ma takiej potrzeby.
Jeżeli chodzi o zachowanie JMD na forum i serwie - sam już nie wiem co z Tobą zrobić - chyba ankieta będzie dobrym rozwiązaniem - wtedy dowiemy się ilu graczom przeszkadza Twoje zachowanie :D
Co do bana na forum - moim zdaniem przegięliście na sb i to ostro, więc trzeba się zastanowić co z tym zrobić. Co do unbana zasada jest prosta - odbanowujemy tylko po napisaniu skargi na forum. Chociaż z drugiej strony tutaj sprawa jest raczej jasna - ja sam daję unbana graczom do momentu przedstawienia dowodów. A skoro Brama ma stanowić jedność, to nie do końca rozumiem w ogóle z czym jest problem.
Jak komuś bardzo zależy sam dam bana JMD i zaczekamy na dowody - ale jak dowodów nie będzie to warto byłoby się zastanowić czy Rexxy jest odpowiednią osobą na stanowisku admina. Od kiedy pamiętam przyjęliśmy zasadę, że to admin powinien przedstawić dowody na bana, a nie odwrotnie. Dzięki temu na serwerach panuje jako taki poziom.
Dostęp do amxbans zabrałem, admina na serwerze masz dalej - w sumie to przemyślałem trochę sprawę i nie mam powodu zabierać Ci uprawnień.
Chciałem zrobić głosowanie w tej sprawie, ale chyba nie ma takiej potrzeby.
Jeżeli chodzi o zachowanie JMD na forum i serwie - sam już nie wiem co z Tobą zrobić - chyba ankieta będzie dobrym rozwiązaniem - wtedy dowiemy się ilu graczom przeszkadza Twoje zachowanie :D
-

Sayo - Administrator
- SteamID: 76561197994112383
A wiec i ja sie wypowiem w tym temacie :)
Ad 1 :
A wiec zostalo ci tak odpisane bys zaja sie FFa gdyz po 1 jak wchodzisz na TP to na chwile by tylko poobrazac graczy zrobic celowe TK zwyzywac adminow i uciec i tyle cie widac na TP bylo wiec jak mozesz wiedziec co sie tam dzieje z danymi graczami ?
to tak jakbym ja wszedl na Cod mod i nagle kometowal panujacy tam styl gry
ad 2
Ja na bramie gram jeszcze dluzej i powiem szczerze co to ma do znaczenia ?
uwazam ze majac admina na FFA nie odbanowujesz ludzi z TP i Cod mod od tego sa wlasnie ci admini co dali bana jezeli jest skarga
co do JMD nie znam go moze jest czysty ale jak admin mial podejrzenie mogl zrobic co chcial jak to luk napisal od tego jest forum by napisal skarge a wtedy reyxcore ma za zadanie udowodnic wine JMD jak nie udowodni to ma przesrane a tak to czy JMD czy luk czy ja czy ktos inny dostaje bana nie ma znaczenia ma miec bana bez wzgledu na to kogo zna !
Jeszcze dodam jedno troche maly poziom kultury masz Cout bo gdzie sie nie zjawisz nie potrafisz wypowiedziec sie bez wulgaryzmow ani obrazy innego gracza , a czy luk jest typowym komputerowcem nie powiedzial bym predzej ty jestes takim typowym Trolem internetowym ktory musi byc dokarmiany i czeka tylko by cos na jego temat napisac by moc sie wyrzyc przez kabel tyle z mojej strony
a jeszcze czy mu wrocic admina na FFA uwazam ze tak bo tam sprawowal sie chyba dobrze (przynajmniej nie stracil go z powodu zaniedbania swoich obowowiazkow na FFA )
Ad 1 :
A wiec zostalo ci tak odpisane bys zaja sie FFa gdyz po 1 jak wchodzisz na TP to na chwile by tylko poobrazac graczy zrobic celowe TK zwyzywac adminow i uciec i tyle cie widac na TP bylo wiec jak mozesz wiedziec co sie tam dzieje z danymi graczami ?
to tak jakbym ja wszedl na Cod mod i nagle kometowal panujacy tam styl gry
ad 2
Ja na bramie gram jeszcze dluzej i powiem szczerze co to ma do znaczenia ?
uwazam ze majac admina na FFA nie odbanowujesz ludzi z TP i Cod mod od tego sa wlasnie ci admini co dali bana jezeli jest skarga
co do JMD nie znam go moze jest czysty ale jak admin mial podejrzenie mogl zrobic co chcial jak to luk napisal od tego jest forum by napisal skarge a wtedy reyxcore ma za zadanie udowodnic wine JMD jak nie udowodni to ma przesrane a tak to czy JMD czy luk czy ja czy ktos inny dostaje bana nie ma znaczenia ma miec bana bez wzgledu na to kogo zna !
Jeszcze dodam jedno troche maly poziom kultury masz Cout bo gdzie sie nie zjawisz nie potrafisz wypowiedziec sie bez wulgaryzmow ani obrazy innego gracza , a czy luk jest typowym komputerowcem nie powiedzial bym predzej ty jestes takim typowym Trolem internetowym ktory musi byc dokarmiany i czeka tylko by cos na jego temat napisac by moc sie wyrzyc przez kabel tyle z mojej strony
a jeszcze czy mu wrocic admina na FFA uwazam ze tak bo tam sprawowal sie chyba dobrze (przynajmniej nie stracil go z powodu zaniedbania swoich obowowiazkow na FFA )
- Gegu
- Miejscowość: Przemyśl
hehe Gegu dzieki z to pare zdan. Jeden raz wszedlem na TP i robilem TK ale sprawa zostala wyjasniona... teraz jestem na telefonie wiec nie dam rady podac linka.
Wiekszosc przeklinania nacodzie czy na tp byla spowodowana cziterami jako ze nie mam tam adma to trza sobie radzic :D Pewnie zaraz eXist napisze ze go przezywalem. ale to dziecko.Nie chcial zamknac sie na tym majku tylko darl morde piskliwym glosem.
Czasami tez dzieciarnia drze twarz na majku to trza ukrocic.
Sayo dzieki. ale amx tez przydalby sie z racji tego ze czesto dawalem komus ub a nigdy nie dawalem ub od tak. wtedy z jmd myslalem przez chwile zeby napisal skarge ale po paru zdaniach od rexxy z ktorych wynikalo ze ma w dupie przedstawienie dowodow postanowilem dac ub odrazu.
A co do luka to niech robi juz w...
Wiekszosc przeklinania nacodzie czy na tp byla spowodowana cziterami jako ze nie mam tam adma to trza sobie radzic :D Pewnie zaraz eXist napisze ze go przezywalem. ale to dziecko.Nie chcial zamknac sie na tym majku tylko darl morde piskliwym glosem.
Czasami tez dzieciarnia drze twarz na majku to trza ukrocic.
Sayo dzieki. ale amx tez przydalby sie z racji tego ze czesto dawalem komus ub a nigdy nie dawalem ub od tak. wtedy z jmd myslalem przez chwile zeby napisal skarge ale po paru zdaniach od rexxy z ktorych wynikalo ze ma w dupie przedstawienie dowodow postanowilem dac ub odrazu.
A co do luka to niech robi juz w...
- CoutProwo
ADASO TY SZIMEJLU. NIE WPISUJ SIE TU.
OK SAJO, TAKI Z CIEBIE WIRASZEK I ANCYMONEK.
jeszcze sie policzymy andrzej
- jmdNAbanicji
- Admin FFA
jmdNAbanicji napisał(a):ADASO TY SZIMEJLU. NIE WPISUJ SIE TU.
hahahaahah ale mam beke z tego hihihihi
- CoutProwo
Couciek niespodziankę Ci zrobię:d
- luk
Mozna sie chyba pomylic?... ale ja typ celuje przez sciany wali bez zooma z awp to nie wiem o mam o tym sadzic.. Jesli nic nie ma to moj blad i z gory za to przeprszam.. A Ty tam mozesz sie nadal zastanawiac czy jestem dobrym admem czy nie, chociaż bardzo czesto gram na CODZIE i nie ma haxow. Pozdrawiam. :)
- aluu
tak rexy
dzisiaj ktos napisal temat o haxach hehhe:
pomys-y-i-propozycje-cod-mw-f101/wi-cej-adminow-t2132.html
dzisiaj ktos napisal temat o haxach hehhe:
pomys-y-i-propozycje-cod-mw-f101/wi-cej-adminow-t2132.html
- CoutProwo
Wez odpierdol sie odemnie... masz jakies napinki mozemy pogadac w rl'u, Ni bede sobie problemow niepotrzebnych robil na bramie.
- aluu
Pozatym nalogowy nie jestem zeby siedziec caly dzien przy komputerze :/ mam tez swoje zycie.
- aluu
To ze Ty nie masz kolegow i siedzisz przy kompie 24/h to przykro mi ze taki niedojebany jestes ;>
- aluu
Hahaha kulturalna wypowiedź :D
Powiedział co wiedział :)
A co do JMD to banować czita hahah
nie no żarcik dobry gracz a wszyscy płaczą ze ma wh aima i inne cuda. Radze potrenować na botach i do gry zapraszam.
Powiedział co wiedział :)
A co do JMD to banować czita hahah
nie no żarcik dobry gracz a wszyscy płaczą ze ma wh aima i inne cuda. Radze potrenować na botach i do gry zapraszam.
- doktor
- Admin FFA
- Miejscowość: Toruń / Gdańsk
Ładnie. Swoją drogą, radze ogarnac tych pajacyków, którzy wyzywaja mnie jak wejde na coda od kropek na monitorze i roznych pierdol. Sciagaja juz admina aby mnie zbanowac drugi dzien. Elko
- jmdNAbanicji
- Admin FFA
Sayo nie dawaj dla tego Couta admina, ciągle spina chłopak. W ogóle z niego nieogar itp.
POZDr0 Cout, nice aka bot, sayo, xay, zua, gabber, liber!
POZDr0 Cout, nice aka bot, sayo, xay, zua, gabber, liber!
- Inside
- Miejscowość: Olsztyn
- SteamID: STEAM_0:0:33060273
Inside napisał(a):nice aka bot
Inside zaraz dostaniesz ode mnie :D
-

n!ce - Kierownik
- Miejscowość: Kazimierza Wielka/Krk
- SteamID: 0:0:33133690
Ja wiem, że masz chrapkę na mnie ; P Żartowałem of kors ;d
- Inside
ZAMKNIJCIE DUPY. GFGFGFGF
kto to inside bo nie znam.
kto to inside bo nie znam.
- jmdNAbanicji
- Admin FFA
A Ty kto? bo też nie kojarzę ;/
- Inside
27 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Search
Main Menu
User Menu
Wsparcie
Login Form
Kto jest na forum
Na forum jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 15 minut)
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Copyright © 2009 Afterburner - Free GPL Template. All Rights Reserved.