Propozycja - zmiana forum

Propozycja - zmiana forum

Postprzez Cout » 2011-01-24, 13:44

Tu bede pisal swoje propozycje hihihi

Sayo nie myslales moze nad zrobieniem forum troche bardziej przejzystego?
Np. wgrac jakies nowesze phpBB albo to by przemo czy inny styl.
Dobra opcja byloby np. zakupienie ip. board, tak ze np. danego miesiaca skladamy sie o 10zl wiecej czy cos. Fajnie mozna wtedy rozwinac wszystko i ladnie wygladaloby.

Zrobic z tego jakies "centrum cs'a " :D

Do tego nie dziala pare rzeczy.
Amx bans - bany online
amxmodmenu - historia banow i cos tam jeszcze
Na serwie:
MilyZenio albo Cout
Cout
Admin FFA

Miejscowość: Krk/Oslo

Re: Propozycje

Postprzez luk » 2011-01-24, 17:55

tylko wytłumacz mi czemu piszesz to w dziale FFA ?

Nas jako graczy TP forum nie dotyczy i tylko TY (wy ) chcecie zmian ? bo sam z chęcią bym zmienił wygląd forum, tak jak mówisz - dokładając się każdego miesiąca o jakąś symboliczną sumę - was i nas jest trochę to by wyszło nawet po 5 zl.
luk

Re: Propozycje

Postprzez Sayo » 2011-01-24, 18:17

Cout napisał(a):Tu bede pisal swoje propozycje hihihi

Sayo nie myslales moze nad zrobieniem forum troche bardziej przejzystego?
Np. wgrac jakies nowesze phpBB albo to by przemo czy inny styl.

Po pierwsze nie wiem co na tym forum jest "nieprzejrzyste", jak zmieniałem styl to zdecydowana większość była akurat za ciemną kolorystyką - ale oczywiście możemy to zmienić. Pytanie czy dać po prostu inną kolorystykę, czy całkiem zmienić układ forum.
To jest najnowsze phpBB. Styl wybrałem głównie ze względu na to, że była możliwość łatwej intergracji z joomlą - dzięki czemu w zasadzie wszystko mamy w jednym miejscu - no ale nie jest to idealne, co widać chociażby przy amxbans.

Cout napisał(a):Dobra opcja byloby np. zakupienie ip. board, tak ze np. danego miesiaca skladamy sie o 10zl wiecej czy cos. Fajnie mozna wtedy rozwinac wszystko i ladnie wygladaloby.

A jakiÅ› konkret ?
Napisz czego brakuje na tym forum i pewnie da się zrobić. Kupowanie ipboarda, żeby "było fajnie" mija się z celem, tym bardziej, że to nie wcale taki mały koszt - sam skrypt to koszt ok. 450 zł, a jakbyśmy kupowali skrypt to przydałby się jakiś ładny szablon do tego.

Jedna rzecz, która podoba mi się w ipboard to powiadomienie o powodzie zamknięcia, przeniesienia tematu. Ale jest mod do phpbb3 robiący to samo - w tym tygodniu wgram i zobaczymy jak będzie się to sprawować :)

Do tego nie dziala pare rzeczy.
Amx bans - bany online
amxmodmenu - historia banow i cos tam jeszcze

To akurat są rzeczy niezwiązane z forum. DO banów online i tak nie chcę, żeby był dostęp, a historię muszę zobaczyć - jak ostatnio aktualizowałem amxbans to działało :)

Zgodnie z sugestią luka przenoszę do ogólnego działu
Awatar użytkownika
Sayo
Administrator

SteamID: 76561197994112383

Cool stuff man

Postprzez KarryLauri25 » 2012-02-19, 02:11

You gotta be kidding me?! So helpful

Clean computer parts
KarryLauri25

SteamID: Improvedklone

Wróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

User Menu

Facebook

Wsparcie

Login Form

Kto jest na forum

Na forum jest 0 użytkowników :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 15 minut)
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Copyright © 2009 Afterburner - Free GPL Template. All Rights Reserved.