Only Steam
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Only Steam
A więc sprawa wygląda tak :
Mamy ostatnio duże natężenie cheat`erów i naszedł mi taki pomysł aby na serwerze FFA wprowadzić only steam zmniejszy się napływ cheat`ów , zero płaczu , przyjemniejsza gra ; ]
Liczę na wasze poparcie , oczywiście duża część naszych graczy gra na ns`ie , ale żeby coś zyskać trzeba coś stracić...
No więc proszę o wypowiedzi : )
Mamy ostatnio duże natężenie cheat`erów i naszedł mi taki pomysł aby na serwerze FFA wprowadzić only steam zmniejszy się napływ cheat`ów , zero płaczu , przyjemniejsza gra ; ]
Liczę na wasze poparcie , oczywiście duża część naszych graczy gra na ns`ie , ale żeby coś zyskać trzeba coś stracić...
No więc proszę o wypowiedzi : )
- faNatic.
- SteamID: STEAM_0:0:37954075
Re: Only Steam
według mnie to nie...
nsy to 75% naszych graczy... brama nie jest na tyle mocnym serwerem aby pozwolić sobie na tak poważną zmianę
nsy to 75% naszych graczy... brama nie jest na tyle mocnym serwerem aby pozwolić sobie na tak poważną zmianę
-

n!ce - Kierownik
- Miejscowość: Kazimierza Wielka/Krk
- SteamID: 0:0:33133690
Wg mnie można spróbować. Większość graczy i tak pewnie sobie kupi steama jak będzie ogłoszenie na serwerze przez kilka tygodni, że serwer zmienia się na only steam. Do tego lepszy poziom gry, więcej miejsc na serwerze i na pewno będzie się sympatyczniej grało wg mnie.
- Itachi
- Miejscowość: Tarnów
Nie!
Z pełnym zaufaniem do Ciebie Panie
Przez życie cisnę, czaję, co jest grane.
Idę. Łeb w górze, oczy skierowane w kosmos,
Wierzę w Twą miłość i nieskończoną mądrość.
Przez życie cisnę, czaję, co jest grane.
Idę. Łeb w górze, oczy skierowane w kosmos,
Wierzę w Twą miłość i nieskończoną mądrość.
-

Niebieski - Posty: 158
- Miejscowość: Świętochłowice
- SteamID: 78
A wiesz dlaczego NIE? Brama jest serwerem rozwijającym się. Mamy dużo ludzi NS. Gdyby serwer zmienił protokół na onlyStema Brama straciła by spoooro graczy.
A teraz pomyślmy o Sayo. Serwer Steam nie potrzebuje dużo adminów. Rzadko się zdarza czit na steam, więc były by "redukcje" w administracji, a co za tym idzie mniejsze składki i Sayo musiał by dopłacać do tego "interesu" (jeśli już nie dopłaca
). Nie są to małe pieniądze więc...
...
Można by rzec że czity, ulungi i dzieci neo utrzymują serwer.
Z cyklu "Filozofie Jogurtowskie"
Czytała Krystyna Czubówna
Pozdrawiam
A teraz pomyślmy o Sayo. Serwer Steam nie potrzebuje dużo adminów. Rzadko się zdarza czit na steam, więc były by "redukcje" w administracji, a co za tym idzie mniejsze składki i Sayo musiał by dopłacać do tego "interesu" (jeśli już nie dopłaca
...
Można by rzec że czity, ulungi i dzieci neo utrzymują serwer.
Z cyklu "Filozofie Jogurtowskie"
Czytała Krystyna Czubówna
Pozdrawiam
-

Jogurt - Admin FFA
- Miejscowość: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- SteamID: STEAM_0:1:34085362
Niestety - były już takie próby i w związku z dużą ilością serwerów jakie w tej chwili istnieją ten pomysł raczej nie przejdzie.
Inna rzecz, że od 2 tygodni jest na serwerze nowe NeoBans i jak na razie się sprawdza.
Na zwiększenie ilości cziterów w ostatnim czasie ma z pewnością fakt, że ja przed instalacją tego pluginu wykasowałem wszystkie stare bany na nonsteam - z biegiem czasu sytuacja z pewnością się poprawi :)
Inna rzecz, że od 2 tygodni jest na serwerze nowe NeoBans i jak na razie się sprawdza.
Na zwiększenie ilości cziterów w ostatnim czasie ma z pewnością fakt, że ja przed instalacją tego pluginu wykasowałem wszystkie stare bany na nonsteam - z biegiem czasu sytuacja z pewnością się poprawi :)
-

Sayo - Administrator
- SteamID: 76561197994112383
Jestem na nie, bo wtedy nie wejde do rzadu!
Kradne CSa cnie :P
Kradne CSa cnie :P
"Po prostu być, iść tam gdzie masz iść.
Po prostu być, urzeczywistniać sny..."
Po prostu być, urzeczywistniać sny..."
- DirtyDiver
- Miejscowość: Lublin
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Pomysły i propozycje - FFA
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Search
Main Menu
User Menu
Wsparcie
Login Form
Kto jest na forum
Na forum jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 15 minut)
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Copyright © 2009 Afterburner - Free GPL Template. All Rights Reserved.