Nowe mapy
12 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Re: Nowe mapy
daj jakis link jak w ogole wygladaja ;d
- adasso
- Admin FFA
- Miejscowość: LbN`
de_blue_b4 - bardzo przyjemna mapa, grana na wielu oficjalnych ligach, grając jeszcze przed 2-letnią przerwą bardzo często na niej grałem na wielu publicznych serwerach
[ img ]
[ img ]
[ img ]
de_dazzlingkr - mapa jedyna w swoim rodzaju - coś w stylu centrum miasta w Japonii, do tego świąteczna melodyjka na respawnie tt - ma coś w sobie, baardzo polecam
[ img ]
I przy okazji do adminów, jak i do graczy serwa - szkoda, że na bramie są grane raptem 4 mapy w kółko - serwer ma potencjał i szkoda, żeby ten się marnował. Bardzo rzadko grane są klasyki ( poza d2 i inferno ), a cóż, grając na tym serwerze już koło miesiąca ani razu nie widziałem map typu survivor, backalley czy vertigo. A od westwooda już głowa zaczyna boleć.
[ img ]
[ img ]
[ img ]
de_dazzlingkr - mapa jedyna w swoim rodzaju - coś w stylu centrum miasta w Japonii, do tego świąteczna melodyjka na respawnie tt - ma coś w sobie, baardzo polecam
[ img ]
I przy okazji do adminów, jak i do graczy serwa - szkoda, że na bramie są grane raptem 4 mapy w kółko - serwer ma potencjał i szkoda, żeby ten się marnował. Bardzo rzadko grane są klasyki ( poza d2 i inferno ), a cóż, grając na tym serwerze już koło miesiąca ani razu nie widziałem map typu survivor, backalley czy vertigo. A od westwooda już głowa zaczyna boleć.
- quiq
de_blue_b4 moim zdaniem zajebista mapa grałem na niej, a tej drugiej nie znam
P.S drugi link nie bangla
P.S drugi link nie bangla
OSA to ja :)
-

ziomtomek - Posty: 13
- Miejscowość: Malbork
Rzeczywiście coś z drugim linkiem się stało, ogólnie de_dazzlingkr to mało znana mapa, ale ma w sobie to coś. Oto działający link:
[ img ]
No i dziś włączywszy cs'a i pobrawszy mapki sprzed jakiegoś czasu ( miałem je na dysku ) natrafiłem na prawdziwą perełkę, a mianowicie de_truth_cz - fani orientalnych klimatów byliby wniebowzięci.
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
Coż będe mówił... odrobina wysiłku ze strony adminów i mielibyśmy szansę grania na wpaniałych i niepowtarzalnych mapach z klimatem... a nie w kółko kabul i westwood. Sam znam dużo więcej unikalnych map i przesłałbym je z opisem na forum, ale to dopiero po tym jak bym zobaczył jakąś inicjatywę ze strony admów i chęć wrzucenia mapek na serwer. Polecam i mam nadzieję, że choć jedna z wyżej wymienionych na bramę trafi.
[ img ]
No i dziś włączywszy cs'a i pobrawszy mapki sprzed jakiegoś czasu ( miałem je na dysku ) natrafiłem na prawdziwą perełkę, a mianowicie de_truth_cz - fani orientalnych klimatów byliby wniebowzięci.
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
Coż będe mówił... odrobina wysiłku ze strony adminów i mielibyśmy szansę grania na wpaniałych i niepowtarzalnych mapach z klimatem... a nie w kółko kabul i westwood. Sam znam dużo więcej unikalnych map i przesłałbym je z opisem na forum, ale to dopiero po tym jak bym zobaczył jakąś inicjatywę ze strony admów i chęć wrzucenia mapek na serwer. Polecam i mam nadzieję, że choć jedna z wyżej wymienionych na bramę trafi.
- quiq
mozna sprobowac de_blue kiedys chyba bło albo na innym serwie grałem tez moze byc
- adasso
- Admin FFA
Tylko pamiętaj że te de_blue_b4 i de_blue to dwie inne mapy, polecam te de_blue_b4, jest naprawdę spoko. Jak pierwszy raz grałem to myślałem że to mapa przeniesiona z source'a
- quiq
no grałem ta i tą :D
- adasso
- Admin FFA
To jak? Będzie coś w tej sprawie ruszone?
- quiq
znając życie nie ;]
-

n!ce - Kierownik
- Miejscowość: Kazimierza Wielka/Krk
- SteamID: 0:0:33133690
MOże maoki de_blue i de_eldorado ;d bo są spoko i fajnie sie gra ;p
-

Nerka - Posty: 32
- Miejscowość: Katowice
- SteamID: STEAM_0:1:40591968
No de_blue spoko mapka, hehe
niach niach :)
niach niach :)
-

Nerka - Posty: 32
- Miejscowość: Katowice
- SteamID: STEAM_0:1:40591968
12 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Pomysły i propozycje - FFA
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Search
Main Menu
User Menu
Wsparcie
Login Form
Kto jest na forum
Na forum jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 15 minut)
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Copyright © 2009 Afterburner - Free GPL Template. All Rights Reserved.