Akcja miesiąca
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Akcja miesiąca
Witam =)
Właśnie siedziałem sobie ściągając kolejne demo z hltv, ażeby pokazać znajomym jak wyzywają mnie od cwelów, jebanych cziterów, czy też wulgaryzmami potraktowali moją mamę po tym jak zabiłem kilku.
I naszła mnie myśl. Czemu by nie zrobić takiego czegoś jak akcja miesiąca. W ramach sprostowania nie chodzi mi na najciekawszą wiązankę do jakiegoś gracza, a raczej jego akcję, którą zamieszczałoby się z Bramowego HLTV.
Np:
Gracz: [[fd[gd[dg[d
Opis akcji: ACE z noża + def.
Link do dema; czas rozpoczęcia akcji: LINK; 22:50.
To tylko pomysł, jeśli spodoba się można go jakoś zoptymalizować.
Pozdrawiam -Ł.
Właśnie siedziałem sobie ściągając kolejne demo z hltv, ażeby pokazać znajomym jak wyzywają mnie od cwelów, jebanych cziterów, czy też wulgaryzmami potraktowali moją mamę po tym jak zabiłem kilku.
I naszła mnie myśl. Czemu by nie zrobić takiego czegoś jak akcja miesiąca. W ramach sprostowania nie chodzi mi na najciekawszą wiązankę do jakiegoś gracza, a raczej jego akcję, którą zamieszczałoby się z Bramowego HLTV.
Np:
Gracz: [[fd[gd[dg[d
Opis akcji: ACE z noża + def.
Link do dema; czas rozpoczęcia akcji: LINK; 22:50.
To tylko pomysł, jeśli spodoba się można go jakoś zoptymalizować.
Pozdrawiam -Ł.
- fdgddgd
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Pomysły i propozycje - FFA
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Search
Main Menu
User Menu
Wsparcie
Login Form
Kto jest na forum
Na forum jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 15 minut)
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Copyright © 2009 Afterburner - Free GPL Template. All Rights Reserved.