Stary mod.
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Stary mod.
Najlepiej dla tego servera byłaby zmiana na poprzedni Mod. Był fajniejszy i więcej ludzi grało :)
-

SkalpeL'CS - Posty: 14
- Miejscowość: Kalisz
Re: Stary mod.
Nie wiem jaki poprzedni mod - ja straciłem kilka dni na naprawę błędów które były, dodałem automatyczne zapisywanie ap i parę innych rzeczy a serwer stoi pusty :(
Napisz konkretnie o co chodzi.
Jeżeli natomiast chodzi CI o 4fun, który kiedyś był to w najbliższym czasie zostanie uruchomiony. Maja już coś zaczął reklamować, ale niestety mamy spory poślizg - ja nie mam w ogóle czasu, a teraz jestem bez internetu - jak tylko się pojawi to odpalenie 4fun będzie pierwszą rzeczą jaką zrobię :)
Napisz konkretnie o co chodzi.
Jeżeli natomiast chodzi CI o 4fun, który kiedyś był to w najbliższym czasie zostanie uruchomiony. Maja już coś zaczął reklamować, ale niestety mamy spory poślizg - ja nie mam w ogóle czasu, a teraz jestem bez internetu - jak tylko się pojawi to odpalenie 4fun będzie pierwszą rzeczą jaką zrobię :)
-

Sayo - Administrator
- SteamID: 76561197994112383
Re: Stary mod.
No ja myślę bo się już napaliłem na forfuna. :D
- Inside
- Miejscowość: Olsztyn
- SteamID: STEAM_0:0:33060273
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Pomysły i propozycje - Zombie
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Search
Main Menu
User Menu
Wsparcie
Login Form
Kto jest na forum
Na forum jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 15 minut)
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Copyright © 2009 Afterburner - Free GPL Template. All Rights Reserved.