Mod?
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Mod?
Widzę, że mod nie cieszy się dużą popularnością. Więc moja propozycja jest następująca. Zmienić mod na AWP Only lub AIM HS albo AIM & AWP. I domyślam się, że serwer przyciągnie sam graczy :)
Aczkolwiek i tak decyzja należy do Administratora.
-

~Patryk` - Posty: 17
- Miejscowość: Gliwice
- SteamID: STEAM_0:1:30881183
Re: Mod?
Sr za post pod postem, ale nie mogłem edytować postu wyżej -.-
Widzę, że mod nie cieszy się dużą popularnością. 16 slotów na ZM to stanowczo za mało. Więc moja propozycja jest następująca. Zmienić mod na AWP Only lub AIM HS albo AIM & AWP. I domyślam się, że serwer przyciągnie sam graczy :) 16 slotów - 1 slot HLTV - 1 slot rezerwacja = 14 slotów do gry. 7 vs 7 jest idealne na tego rodzaju serwer.
Widzę, że mod nie cieszy się dużą popularnością. 16 slotów na ZM to stanowczo za mało. Więc moja propozycja jest następująca. Zmienić mod na AWP Only lub AIM HS albo AIM & AWP. I domyślam się, że serwer przyciągnie sam graczy :) 16 slotów - 1 slot HLTV - 1 slot rezerwacja = 14 slotów do gry. 7 vs 7 jest idealne na tego rodzaju serwer.
-

~Patryk` - Posty: 17
- Miejscowość: Gliwice
- SteamID: STEAM_0:1:30881183
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Pomysły i propozycje - Zombie
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Search
Main Menu
User Menu
Wsparcie
Login Form
Kto jest na forum
Na forum jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 15 minut)
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Copyright © 2009 Afterburner - Free GPL Template. All Rights Reserved.