Podanie Jogurt_
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Podanie Jogurt_
Podanie o : Adm - Serwer Zombie
Nick w grze : Jogurt_
Staż gry : 4lata
Ilość godzin grania na dzień : różnie... od kiedy kupiłem steama gram dość dużo. A tak średnio ok 4-3h
Jak długo jesteś na serwerze : Nie dlugo :/ na steamie od ok. miesiąca lecz gralem na serwerach tj. TW, Fragles, Plock więc znam sporo ludzi którzy stamtąd poprzechodzili. (nick na TW: |Jogurt| )
Znajomość AMXX :Jest! (czyt. niżej)
Doświadczenie w adminowaniu : Miałem własne serwery... fajnie bylo dopóki kasy nie zabraklo :D (ok 5mies) . 2 lata temu bylem adminem na jednym z fajniejszych i dość dużych polskich GunGame-ów (niestety już nieistnieję) http://www.gungame.org
Uzasadnienie :
Nie oczekuje natychmiastowego przyjęcia do grona adminów lecz rzetelnych i szczerych wypowiedzi na mój temat odnośnie powyższego podania i co byście sądzili o mnie w roli administratora oraz w przypadku odrzucenia czy miałbym szansę w przyszłości. Chciałbym pomóc ogarnąć szerzące się chamstwo i brak kultury oraz czity (co sie niestety zdarza nawet na zombie- to przykre) występujący co raz częściej na tymże serwerze. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Dziękuję za oceny i pozdrawiam Jogurt_
PS: sorry za ,
Nick w grze : Jogurt_
Staż gry : 4lata
Ilość godzin grania na dzień : różnie... od kiedy kupiłem steama gram dość dużo. A tak średnio ok 4-3h
Jak długo jesteś na serwerze : Nie dlugo :/ na steamie od ok. miesiąca lecz gralem na serwerach tj. TW, Fragles, Plock więc znam sporo ludzi którzy stamtąd poprzechodzili. (nick na TW: |Jogurt| )
Znajomość AMXX :Jest! (czyt. niżej)
Doświadczenie w adminowaniu : Miałem własne serwery... fajnie bylo dopóki kasy nie zabraklo :D (ok 5mies) . 2 lata temu bylem adminem na jednym z fajniejszych i dość dużych polskich GunGame-ów (niestety już nieistnieję) http://www.gungame.org
Uzasadnienie :
Nie oczekuje natychmiastowego przyjęcia do grona adminów lecz rzetelnych i szczerych wypowiedzi na mój temat odnośnie powyższego podania i co byście sądzili o mnie w roli administratora oraz w przypadku odrzucenia czy miałbym szansę w przyszłości. Chciałbym pomóc ogarnąć szerzące się chamstwo i brak kultury oraz czity (co sie niestety zdarza nawet na zombie- to przykre) występujący co raz częściej na tymże serwerze. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Dziękuję za oceny i pozdrawiam Jogurt_
PS: sorry za ,
-

Jogurt - Admin FFA
- Miejscowość: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- SteamID: STEAM_0:1:34085362
Re: Podanie Jogurt_
Oo trafne podanko :) jogurcik pełna kultura i czesto przebywa na serverze wielkie TAK!
- hazaj
- Zbanowany
Popieram podanie,
jogurt gra z nami już jakiś czas i reprezentuje poziom wystarczający aby być adminem zombie.
jogurt gra z nami już jakiś czas i reprezentuje poziom wystarczający aby być adminem zombie.
-

s3r4ph - Posty: 45
- Miejscowość: Kraków
No chyba pisze admini zombie:)
- hazaj
- Zbanowany
REX widzisz kiedy to jest napisane? Jogurt już ma dawno admina.
- Inside
- Miejscowość: Olsztyn
- SteamID: STEAM_0:0:33060273
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Admini / Sloty - Zombie
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Search
Main Menu
User Menu
Wsparcie
Login Form
Kto jest na forum
Na forum jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 15 minut)
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Copyright © 2009 Afterburner - Free GPL Template. All Rights Reserved.