Powrót na stare śmiecie ; )) Powrót na Admina.

Chciałbyś mieć slota, bądź być adminem? Napisz tutaj.

Powrót na stare śmiecie ; )) Powrót na Admina.

Postprzez faNatic. » 2011-09-30, 21:54

Podanie o : Admina

Nick w grze : ~frozeN. ( a stare to : h0w?! , faNatic. )

Staż gry : 1 miesiąc temu przekroczony 5 rok grania ; )

Ilość godzin grania na dzień : 3-4h.

Jak długo jesteś na serwerze : Prawie rok ; )

Znajomość AMXX : Wystarczająca ,żeby adminować serw , po za tym już miałem tu admina ; ) Mniej więcej 8/10

Doświadczenie w adminowaniu : Admin na kilku serwerowniach aktualnie już nie pamiętam nazw , oprócz tego jak pisałem wyżej to jeszcze tutaj na Bramie FFA.

Uzasadnienie : Jestem ogarnięty ,chyba każdy to wie kto ze mną zagrał przynajmniej 3 mapy. Co potwierdza ,jak nie grałem 2 miesiące na tej serwerowni już odrobiłem straty w ciągu kilku dni i nabiłem prawie 1k zabitych. I już 40 w rankingu to już chyba świadczy o skillu. Jest kilka osób które nie lubią mnie jako osobę lecz szanują jako gracza. Powrót na stare śmiecie miało podkreślić to jak tu nie grałem i poznałem nowych graczy ;d Oprócz tego co już napisałem chciałbym razem z resztą ekipy ogarnąć serwer ;D No i ostatnio mi się zdarza ,że jestem na serwerze a admina nie ma. ;o Fakt ,że mam zaufanego admina " n!ce " do którego wystarczy napisać i wejdzie ,ale gdybym jak mógłbym to zrobić było by dużo szybciej. ; ))
Jedynym moim problemem jest to ,że jestem kompletnie spłukany i nie mam na opłacenie admina ,wiem ,że to już mnie stawia na pozycji przegranej , ale myślę ,że może jakoś się uda to odrobić ,np. co miesiąc muszę dać 10-20 linków na stronach z rozreklamowanym serwerem. Jeżeli będzie to możliwe to fajnie , jak nie to niestety będzie mi bardzo przykro.
faNatic.

SteamID: STEAM_0:0:37954075

Re: Powrót na stare śmiecie ; )) Powrót na Admina.

Postprzez berder » 2011-09-30, 22:13

Więc, łatwo Cię poddenerwować i nie umiesz się opanować. Pamiętam akcje, jak któryś z graczy napisał na Wasz klan "gówniany" i zaraz wyjechałeś na rodziców.
krótko mówiąć, NIE
berder

Miejscowość: Częstochowa

Postprzez faNatic. » 2011-09-30, 22:23

Okej , nie będę mówił ,że nie zgadzam się z twoją opinią lecz akcja ta była już jakieś 3-4 miechy temu . Wyjechałem mu ponieważ pisał mi na steam ,że nasz team jest zerowy i wgl. pojechał mnie i krótko mówiąc również moich starych. Więc postanowiłem mu odpłacić tym samym i ,że nie pozwole się wyzywać i moich rodziców więc mu odpisałem tylko ,że na serwerze , no i się zgasił. Nie denerwuje się jeśli nie ma do tego powodu.A tym bardziej nie wjeżdżam na rodziców jeśli ktoś już tego wcześniej nie zrobi w moim kierunku. A AK[T] czyt. AKatsuki nie jestem już również mniej więcej od tamtego momentu więc stare dzieje ; ) Ale oke ;)
faNatic.

Postprzez n!ce » 2011-09-30, 22:59

no w sumie czemu nie ;]
Awatar użytkownika
n!ce
Kierownik

Miejscowość: Kazimierza Wielka/Krk
SteamID: 0:0:33133690

Postprzez adasso » 2011-10-01, 01:41

troche za bardzo sie podniecaasz jak zabijesz takiego mocarza jak JA :D ale ogolnie jestem na tak
adasso
Admin FFA

Miejscowość: LbN`

Postprzez Sayo » 2011-10-01, 10:55

A ja jestem na nie - dostałeś już admina na próbę, mimo, że nie spełniasz warunków (wiek), a jak widzę po okresie próbnym olałeś to kolokwialnie mówiąc.

Zaczekamy na inne opinie jeszcze - jak będą pozytywne to dostaniesz flagi, po zapłaceniu składki z góry oczywiście.

//edit: widzę, że napisałeś, że nie masz pieniędzy na składki - normalnie bym na to poszedł, ale przy poprzedniej próbie nie przypominam sobie, żebyś coś na temat składek wspominał, po prostu jak wygasł Ci pierwszy miesiąc to nic nie pisałeś.

//edit2: sprawdziłem i nawet poprzednio pisałeś mi, kiedy wyślesz składkę. Jak ktoś mnie poważnie nie traktuje to ja też nie zamierzam iść na rękę.

Przykro mi, ale podanie odrzucone.
Awatar użytkownika
Sayo
Administrator

SteamID: 76561197994112383

Postprzez faNatic. » 2011-10-01, 11:51

Nie rozumiem ,twojej wypowiedzi. Jak dostałem admina na próbę , to przecież starałem się siedziałem na serwerze i spełniałem normalne warunki bycia adminem. I tak to się toczyło przez miesiąc po czym admin został mi zabrany, lecz pisałem do Ciebie na GG ,żebyś podał nr. konta itd. Ale zero odzewu z twojej strony. I jak ty to ująłeś nie "olałem" sprawy tylko jak zobaczyłem ,że nie będę miał z Tobą kontaktu bo w ogóle nie odpisujesz no moje pytania stwierdziłem ,że nie ma po co się męczyć i grałem dalej jako normalny szary gracz. Później z pewnych powodów musiałem przestać grać w cs`a , później wróciłem ale usunął mi się wasz serwer z listy lecz wróciłem i już trochę gram i postanowiłem ,że jednak wrócę na stanowisko admina. Więc nie rozumiem co masz na myśli tego ,że olałem sprawę, napisałem wcześniej ,że wyśle kase i miałem taki zamiar ale jak przyszedł ten dzień ,ty już mi później nie odpisałeś więc nie znałem konta bankowego więc nie miałem jak przelać kasy... A teraz w tym momencie ,mam problem z kasą lecz zaproponowałem reklamowanie serwera linkami 10-20 na miesiąc. Myślę ,że trochę rozjaśniłem sprawę.
faNatic.

Postprzez Sayo » 2011-10-01, 18:09

Admina dostałeś pierwszego maja, a 27 lipca (czyli z jakimiś 2 miesiącami poślizgu) napisałeś mi w pw, żebym podał Ci moje gg, bo chcesz wysłać smsa :)
Awatar użytkownika
Sayo
Administrator

SteamID: 76561197994112383

Postprzez faNatic. » 2011-10-01, 19:12

Tak ,to fakt pisałem w lipcu bo stwierdziłem ,że na pw odpiszesz. Lecz chwile po tym jak napisałem przestałem grać i dlatego wyszło na to ,że olałem sprawę a zapomniałem Ci napisać ,że nie będę miał czasu na grę. Ale jeszcze przed tym ( czerwiec ) pisałem do Ciebie na GG o to konto do banku i dopiero w pw prawie 2 miechy później zmieniłem zdanie na ,że chcę wysłać sms`a. A teraz tłumacze jak było z tym GG. Miałem twoje GG lecz w lipcu jakoś na początku usunęła mi się lista kontaktów na GG, przypomniałem sobie o Tobie dużo później jak wróciłem do cs`a i dlatego napisałem 27. W tym momencie jak pisałem w pierwszym poście jestem spłukany więc postanowiłem złożyć podanie lecz zapłatą było by reklamowanie serweru. Na prawdę nie miałem zamiaru żebyś pomyślał ,że Cię olałem.. Jeżeli dalej mi nie wierzysz trudno chciałem tylko pomóc. Jeżeli zmieniłeś zdanie to napisz poczekamy na opinie reszty adminów i graczy i się zobaczy.
faNatic.

Postprzez bLaNtOn » 2011-10-02, 13:52

W sumie to powinien dostac Admina na Probe a i co do tych reklam to przesili mi jakÄ…Å› to tez poreklamuje :)
Pale Pale Pale i Gram :)
bLaNtOn
Admin FFA

Miejscowość: Perth Scotland/Rabka-Zdrój
SteamID: blanton

Wróć do Admini / Sloty - FFA

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

User Menu

Facebook

Wsparcie

Login Form

Kto jest na forum

Na forum jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 15 minut)
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Copyright © 2009 Afterburner - Free GPL Template. All Rights Reserved.