Podanie peHa
11 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Podanie peHa
Nick w grze :~peHa~
Staż gry : 4-5 lat z przerwami
Ilość godzin grania na dzień :ok. 2,5 jak mam czas to więcej :D
Jak długo jesteś na serwerze :hmm jeśli się nie mylę to gdzieś rok minął
Znajomość AMXX : bardzo dobra
Doświadczenie w adminowaniu : posiadałem admina na only surf, zbytwonia tp, miałem nawet swój serwer.
Uzasadnienie : chciałbym mieć admina ponieważ, gdy widzę ludzi nieogarniętych, płaczków i czitów albo gdy jeden drugiemu zaczyna ubliżać a w tym czasie nie ma żadnego admina żeby to ogarnął to lipa a nie gra bo ja takich rzeczy nie toleruje. Czekam cierpliwie na rozpatrzenie podania. Pozdrawiam peHa.
Nick w grze :~peHa~
Staż gry : 4-5 lat z przerwami
Ilość godzin grania na dzień :ok. 2,5 jak mam czas to więcej :D
Jak długo jesteś na serwerze :hmm jeśli się nie mylę to gdzieś rok minął
Znajomość AMXX : bardzo dobra
Doświadczenie w adminowaniu : posiadałem admina na only surf, zbytwonia tp, miałem nawet swój serwer.
Uzasadnienie : chciałbym mieć admina ponieważ, gdy widzę ludzi nieogarniętych, płaczków i czitów albo gdy jeden drugiemu zaczyna ubliżać a w tym czasie nie ma żadnego admina żeby to ogarnął to lipa a nie gra bo ja takich rzeczy nie toleruje. Czekam cierpliwie na rozpatrzenie podania. Pozdrawiam peHa.
- peCH^^
- Miejscowość: Zwoleń
- SteamID: STEAM_0:0:21590096
Re: Podanie peHa
Długo Cię na serwerze nie widziałem, ale pamiętam Cię jako dobrego i miłego gracza, niestety moja decyzja jest taka;>>
NIE ;(
NIE ;(
- berder
- Miejscowość: Częstochowa
-

Sayo - Administrator
- SteamID: 76561197994112383
A ja Cie nigdy chyba nie widziałem, przynajmniej nie przypominam sobie Ciebie.
Moim zdaniem jest dość dużo Adminów i często ich spotykam na serwie, jeśli jest jakiś problem w sensie czit, czy nie ogar, czy coś tam ... To zawsze Admin działa
Więc raczej jestem na NIE !
Moim zdaniem jest dość dużo Adminów i często ich spotykam na serwie, jeśli jest jakiś problem w sensie czit, czy nie ogar, czy coś tam ... To zawsze Admin działa
Więc raczej jestem na NIE !
Zaufaj Dobrym Radom !
-

Tiasem - Posty: 158
- Miejscowość: Lublin
- SteamID: STEAM_0 : 0 : 40807958
dobry chłop z Ciebie i dobry gracz
ale
nie grałeś długo na serwerze i myślę, że powinieneś teraz trochę pograć zanim złożysz podanie, tak jak sayo napisał i wtedy z pewnością będę na tak :)
ale
nie grałeś długo na serwerze i myślę, że powinieneś teraz trochę pograć zanim złożysz podanie, tak jak sayo napisał i wtedy z pewnością będę na tak :)
-

n!ce - Kierownik
- Miejscowość: Kazimierza Wielka/Krk
- SteamID: 0:0:33133690
co tu więcej dodać ... nie
-

Tadzio - Admin FFA
- Miejscowość: KrK
wiem że długo nie grałem ale miałem problemy ze steam, jak nie wywalało mnie co 5 min( bład Steam loss ) to teraz nie mogę dodać wgl serwera bramy na steam a na ns mi sie nie opłaca już grać, rozumiem wasze poglądy i postaram się to naprawić, pozdro peHa :)
- peCH^^
- Miejscowość: Zwoleń
- SteamID: STEAM_0:0:21590096
peCH^^ napisał(a):wiem że długo nie grałem ale miałem problemy ze steam, jak nie wywalało mnie co 5 min( bład Steam loss ) to teraz nie mogę dodać wgl serwera bramy na steam a na ns mi sie nie opłaca już grać, rozumiem wasze poglądy i postaram się to naprawić, pozdro peHa :)
pograj trochę i wróć z podaniem ;)
jeśli potrzebujesz pomocy, masz na forum dział "Pomoc" :)
-

n!ce - Kierownik
Pewnie chodzi Ci o "Steam Connection Lost", też to mam, i nie wiem jak to naprawić (jeśli rozwiązałeś ten problem to możesz się podzielić jak tego dokonałeś, przyda się)
Pograj troszkę, a z pewnością zmienię zdanie :)
Pograj troszkę, a z pewnością zmienię zdanie :)
Zaufaj Dobrym Radom !
-

Tiasem - Posty: 158
- Miejscowość: Lublin
- SteamID: STEAM_0 : 0 : 40807958
Sory ale jestem na NIe jak wiekszosc
Nice zamkni ten teamat
Nice zamkni ten teamat
Pale Pale Pale i Gram :)
- bLaNtOn
- Admin FFA
- Miejscowość: Perth Scotland/Rabka-Zdrój
- SteamID: blanton
Myślę, że rzeczywiście trzeba zamknąć.
Jak doszliśmy pechu do wniosku: pograj teraz, napraw problemy ze steamem i złóż podanie, z chęcią podpiszę się pod nim "TAK" :)
Zamykam, pozdrawiam.
Jak doszliśmy pechu do wniosku: pograj teraz, napraw problemy ze steamem i złóż podanie, z chęcią podpiszę się pod nim "TAK" :)
Zamykam, pozdrawiam.
-

n!ce - Kierownik
11 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Admini / Sloty - FFA
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Search
Main Menu
User Menu
Wsparcie
Login Form
Kto jest na forum
Na forum jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 15 minut)
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Copyright © 2009 Afterburner - Free GPL Template. All Rights Reserved.