Podanie o admina. G.
11 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Podanie o admina. G.
Podanie o : Admin FFA
Nick w grze :G.
Staż gry :Okolo 6 lat
Ilość godzin grania na dzień : zalezy od uczelni ale średnio do 4-5 h
Jak długo jesteś na serwerze :na serwerze gram od 1.5 roku z przerwami
Znajomość AMXX : 7/10
Doświadczenie w adminowaniu : Admin na serwerze Bartekcs.Kielce niestety juz nie dzialajacy serw z powodu zbyd duzego ruchu na sieci co spowodowalo zbyt duze obciazenie serwera.[Siec Uczelniana]
Admin na serwerze: Robocs.
Uzasadnienie : Potrafie sobie radzic z wszelkiego rodzaju hax'ami..mysle ze z racji wieku nie kluce sie z nikim potrafie sensownie uzasadnic co, gdzie i dlaczego. Jest sporo adminow na serwerze nie mniej jednak przedalby sie jeszcze jeden.. oczywiscie w razie jakichkolwiek problem z haxami po powiadomieniu mnie jestem gotow w praktycznie kazdej chwili wejsc na serwer i zajac sie odpowiednio sprawa [czyt. hax'em lub tym podobnymi sprawami] pozdrawiam i oczekuje na pozytywne rozpatrzenie mojej prosby :) pozdrawiam
Nick w grze :G.
Staż gry :Okolo 6 lat
Ilość godzin grania na dzień : zalezy od uczelni ale średnio do 4-5 h
Jak długo jesteś na serwerze :na serwerze gram od 1.5 roku z przerwami
Znajomość AMXX : 7/10
Doświadczenie w adminowaniu : Admin na serwerze Bartekcs.Kielce niestety juz nie dzialajacy serw z powodu zbyd duzego ruchu na sieci co spowodowalo zbyt duze obciazenie serwera.[Siec Uczelniana]
Admin na serwerze: Robocs.
Uzasadnienie : Potrafie sobie radzic z wszelkiego rodzaju hax'ami..mysle ze z racji wieku nie kluce sie z nikim potrafie sensownie uzasadnic co, gdzie i dlaczego. Jest sporo adminow na serwerze nie mniej jednak przedalby sie jeszcze jeden.. oczywiscie w razie jakichkolwiek problem z haxami po powiadomieniu mnie jestem gotow w praktycznie kazdej chwili wejsc na serwer i zajac sie odpowiednio sprawa [czyt. hax'em lub tym podobnymi sprawami] pozdrawiam i oczekuje na pozytywne rozpatrzenie mojej prosby :) pozdrawiam
- gORSKY
- SteamID: 14509150
Re: Podanie o admina. G.
Mało cie widze na serverze ale jestem na Tak
Z pełnym zaufaniem do Ciebie Panie
Przez życie cisnę, czaję, co jest grane.
Idę. Łeb w górze, oczy skierowane w kosmos,
Wierzę w Twą miłość i nieskończoną mądrość.
Przez życie cisnę, czaję, co jest grane.
Idę. Łeb w górze, oczy skierowane w kosmos,
Wierzę w Twą miłość i nieskończoną mądrość.
-

Niebieski - Posty: 158
- Miejscowość: Świętochłowice
- SteamID: 78
a ja Cie widuje na serwie, tzn ostatnio miałeś chyba rzeczywiście jakąś przerwę, gdyż Cię troszkę nie widziałem, ale zacząłeś grać od nowa, więc jestem na tak ;)
-

n!ce - Kierownik
- Miejscowość: Kazimierza Wielka/Krk
- SteamID: 0:0:33133690
n!ce napisał(a):a ja Cie widuje na serwie, tzn ostatnio miałeś chyba rzeczywiście jakąś przerwę, gdyż Cię troszkę nie widziałem, ale zacząłeś grać od nowa, więc jestem na tak ;)
trochę się zastanawiam nad tym TAK, bo zauważyłem, że masz problemy z tematami na forum, więc lepiej przestudiuj je trochę, żebym nie musiał pisać następnego postu na nie i nie spamuj tak w tych tematach, to nie samosia.pl
-

n!ce - Kierownik
Z tego co dzisiaj widzialem co robisz na forum i jak zwracasz sie do admina ktory robil ci ssy i starszej osoby, to ja jestem na duze NIE
- doktor
- Admin FFA
- Miejscowość: Toruń / Gdańsk
ja sie podpisze pod tym co napisał doktor i z mojej strony tez na Nie
-

Tadzio - Admin FFA
- Miejscowość: KrK
Heheheh nice ale ty masz reflex zgadzam sie z tadziem i kilnem
czy to jakis problem jak ktos zrobil ci ssy a ty odrazu wyzywasz no kolego tak robic nie bedziemy.
Jestem na NIE
czy to jakis problem jak ktos zrobil ci ssy a ty odrazu wyzywasz no kolego tak robic nie bedziemy.
Jestem na NIE
Pale Pale Pale i Gram :)
- bLaNtOn
- Admin FFA
- Miejscowość: Perth Scotland/Rabka-Zdrój
- SteamID: blanton
Ja się wstrzymuję od głosu. Rzadko Cię widzę, ale uzasadnienie jest przekonujące
Więc jeśli umiesz sobie radzić z haxami, ale rzadko grasz to raczej sobie z nimi nie poradzisz.
Poza tym jest sporo adminów, którzy również umieją poradzić sobie z tymi cymbałami na haxach.
Raczej (minimalnie) jestem na NIE. Rada: Graj więcej
Pozdrawiam !
Więc jeśli umiesz sobie radzić z haxami, ale rzadko grasz to raczej sobie z nimi nie poradzisz.
Poza tym jest sporo adminów, którzy również umieją poradzić sobie z tymi cymbałami na haxach.
Raczej (minimalnie) jestem na NIE. Rada: Graj więcej
Pozdrawiam !
Zaufaj Dobrym Radom !
-

Tiasem - Posty: 158
- Miejscowość: Lublin
- SteamID: STEAM_0 : 0 : 40807958
Coz troszke mnie ponioslo ale to dlatego ze jednak troche gram i tu nagle ban i te ss.. a jesli chodzi o forum no to coz wszedlem i szybko chcialem odpowiedziec.. przyznaje nie poczytalem..i jednak gram tak jak mowie od 4 od 5 godzin srednio dziennie.. co znaczy ze jednego dnia moze mnie nie byc wcale ale drugiego bede 10 h.. mowie zalezy od uczelni.. i wracajac do Janka Kos to moze faktycznie ponioslo mnie ale przeprosilem i przyznalem sie do bledu..zreszta wasze zdanie.. badz co badz dobry serw wiec bede gral dalej.. pozdrawiam
- gORSKY
- SteamID: 14509150
ja powiem tylko tyle: (mała porada):
pobuszuj trochę po forum, ogarnij go troszkę żeby nie było problemów i złóż za jakiś czas podanie i myślę, że ludzie zmienią trochę zdanie, bo wszyscy poprostu po tych Twoich odpowiedziach trochę negatywnie Cię ocenili, z tego co ja wiem, bo grasz na bramie już długo, bo Cię widuje, to wiem że jesteś dobry i spokojnym graczem :) i według mnie to wszyscy po tych odpowiedziach za szybko trochę Cię ocenili :)
pobuszuj trochę po forum, ogarnij go troszkę żeby nie było problemów i złóż za jakiś czas podanie i myślę, że ludzie zmienią trochę zdanie, bo wszyscy poprostu po tych Twoich odpowiedziach trochę negatywnie Cię ocenili, z tego co ja wiem, bo grasz na bramie już długo, bo Cię widuje, to wiem że jesteś dobry i spokojnym graczem :) i według mnie to wszyscy po tych odpowiedziach za szybko trochę Cię ocenili :)
-

n!ce - Kierownik
Ja niestety też na nie, chociaż ani na chwile nie byłem na Ciebie obrazony. Poczekajmy chwilę , złoz jeszcze raz podanie i mysle ze bedzie OK. Pamiętaj że Admin ma prawo i obowiązek zrobic graczowi SSy, jesli ma jakies podejrzenia, tym bardziej że chyba 2 graczy prosiło żebym Cię sprawdził. Równie dobrze mogłem Ci dać zwykłego bana za WH, a później rozpisywać demko np. dwa dni. Także odczekaj, złóż podanie jeszcze raz, ja będe na tak, bo ogólnie spoko koles jesteś :)
-

[T-56] Janek Kos - Admin FFA
- Miejscowość: Lubin, Polska
11 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Search
Main Menu
User Menu
Wsparcie
Login Form
Kto jest na forum
Na forum jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 15 minut)
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Copyright © 2009 Afterburner - Free GPL Template. All Rights Reserved.